skip to Main Content
[wpml_language_selector_widget]

E ARDHMJA E SIGURTË

REKTORATI

FAKULTETI I GJEOSHKENCAVE

FAKULTETI I TEKNOLOGJISË USHQIMORE

FAKULTETI I INXHINIERISË MEKANIKE DHE KOMPJUTERIKE

FAKULTETI EKONOMIK

FAKULTETI I EDUKIMIT

Mesimdhenia
mundesi
marrdhenie
hulumtime
4243

Studentë

6

Fakultete

150

Staf akademik

50

Administrata

Back To Top